Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nánási Andrea

2015.03.24

Nánásiné Lókodi Andrea

Szociálpedagógus, természetgyógyász, speciális tanácsadó, író

 06/30-639-6967

nanasiandrea7@gamail.com

 Már kicsi koromban segíteni akartam az embereket. Körülbelül elsős lehetettem, amikor az utcán megláttam egy földön heverő embert, odamentem és leültem mellé, vártam, hogy felébredjen és akkor majd segítek neki hazamenni. Tapasztalások után, 1995-ben tanultam Reikit  és még ebben az évben a Reinkarnációs utaztatást. Ettől fogva, intenzíven igyekszem segíteni az embereken, többek között   reinkarnációs terápiával.

2002-ben kezdtem a Metafizikai Akadémiát és el is végeztem mind a két évfolyamot. Az Akadémia hatására Önzetlen Szeretetszolgálatot alakítottunk 2003-ban Nyíregyházán Gregor Ágival és Kisné Valikával. Következő év áprilisában Debrecenben is létrehoztunk ezt a szolgálatot. Több segítőm volt ebben, az egyik Magyar Mónika, a másik Sós József, akiknek ezúton is köszönöm a sok szívből jövő segítséget. Ezzel párhuzamosan kezdtem el dolgozni az Élet-Kapu Természetgyógyászati és Holisztikus Rendelőben, mint speciális tanácsadó.

2006 végén a természetgyógyász iskolát végeztem el.  Több mint két éve Élet-Kulcs tréningeket tartok kolléganőimmel. Nagyon szeretem ezeket a munkákat.

2008 -ban  jelent meg a Térkép Önmagunkhoz című könyvem, mely két év alatt íródott, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Vele párhuzamosan született meg, a könyv alapján, a Spirituális Személyiség Típustan Elemző Kurzus. Ez a tréning a maga nemében egy új, izgalmas módszer, mely testalkatunk segítségével kalauzol minket az önmegismerés útján.

2010 - ben megjelent Az életek vándora című könyvem mely a reinkarnációról szól a-z-ig. Sok relaxációs est után, melyeket  tartottam,  születek meg a Meditációs cd -im.

2014-ben befejeztem a Debreceni egyetemen tanulmányaimat, mint szociálpedagógus.

Sok szeretettel várok minden hozzánk fordulót!