Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reinkarnációs terápiák

 

A reinkarnációs utazás lényege nem az, hogy egy előző életet megnézzünk, mert kíváncsiak vagyunk. A feladata az, hogy általa megoldjunk, egy olyan problémát, élethelyzetet, vagy feladatot, amelynél megakadt az életünk. Hatékony módszer ez mindenképpen. Sokszor jönnek úgy hozzám „Az életek vándorai” hogy már sok helyen jártak, sokféle módon próbálták problémáikat megoldania, de sajnos nem találtak gyógyírt a gondjaikra. Ilyenkor keresnek meg az emberek. Az utaztatás során, láthat, érezhet, átélhet, a személy egy előz életet, melyből sok tanulságot leszűr. Azért írom, hogy „láthat” „érezhet” valamit az utazó, mert minden utaztatás más és más, és két lélek sem egyformán, azaz másként tapasztalja meg ezt az élményt. Azt, hogy hogyan az, az egyéntől, mint individuumtól függ.  Megvilágosodik számára azok és okozat! Megérti, hogy jelen élethelyzetében miért, mikor és hogyan alakultak ki ezek a nehézségek, milyen folyamat vezetett idáig. Rájön arra is, hogy személyes szerepe mi volt ebben a történetben.  Az utazás végére, az emberek arról számolnak be, hogy megkönnyebbülnek, mintha egy teher esett volna le a vállukról. Megértik, az adott szituációt!  A reinkarnációs utazás végén a megoldások, lehetséges lépések és tanulságok is előkerülnek. Az emberek „tudják” ott és akkor a megoldásokat, és a következő lépések is kirajzolódnak. Az utazás után átbeszéljük a személy tapasztalatit és általa megélt élményeket. Ekkor saját meglátásaimat is, elmondom az utazó számára. Viszont hagyom, hogy „Az életek vándora „maga döntse el azt, hogy amit mondok igaz-e vagy sem! Soha nem feledhetjük, hogy az utazó egyedi és megismételhetetlen, így én, mint személy csak javasolhatok, vagy felvázolhatom az elképzeléseimet!  Amit a személy el tud fogadni azt beépíti elképzeléseibe, amit nem azt kiszelektálja. Közösen feltárjuk az esetek esetleges, vélt és valós karmikus okait. Majd a terápia végén összefoglaljuk a történteket. Felállítunk egy megoldási folyamatot, egy stratégiát a megoldásra. A terápia után tartjuk a kapcsolatot, és ha valami kérdés merül fel,nyugodtan  megkereshet , „az életek vándora”.

Egyéni és csoportos  reinkarnációs utazásra is van lehetőség!
 
Csoportos utazás: Öt órás elfoglaltság körülbelül. Két utazás történik, egy alkalommal.
 
- egy előző élet ( jelenemben lévő feladatok megoldását segíti)
 
- karmikus élettérkép felelevenítése a köztes tudatban (mi az életfeladatom, miért ide születtem, miért nincs gyermekem, párkapcsolati kérdések, párkapcsolat hiánya stb.)
 
Egyéni utazás, kb. másfél, két órát vesz igénybe egy előző élet feltárására van lehetőség. Időpont egyeztetés alapján.
 

 

Mire jó a reinkarnációs utazás (egyéni / csoportos) mit érek el vele:

Karmikus élethelyzetek feltérképezése és a problémák megoldása
Betegségek lelki okai, depresszió, kedélybetegség stb.
Párkapcsolati konfliktus okai és a lehetséges megoldások.
Miért nincs párkapcsolatom?
Gyermekáldás hiánya
Minden más karmikus élethelyzet


A terápiára előre időpontot kell egyeztetni! 
Nánási Andrea 06-30-639-69-67
 
Hívjon bizalommal!
 

 

Múlt gyermekei egy film a reinkarnációról:

 

http://vimeo.com/31436052 

 

Reinkarnációs Tréningek

A tréning egynapos, általában  5 óra hosszú a csoport létszámától függően.

A tréninget egy személy vezeti.

Egy összehangoló meditációval kezdődik a nap, mely a belső érzékeléseinket fokozza, hogy jobban tudjuk megélni a következőekben ezt a tudatállapotot. Majd egy előző életbe való utazással folytatjuk.  Időben körülbelül ez egy másfél órát vesz igénybe.  Jelentősége abban áll, hogy jelen életünkben fennálló fontos kérdésekre ad választ. Rájövünk arra, hogy miért vonzunk olyan embereket a jelenünkbe, akik mindig ugyanúgy viselkednek velünk és mi is velük. Párunk miért a párunk, miért élünk ott ahol élünk, miért érzünk egyes emberek felé unszimpátiát vagy szimpátiát stb.

A nap második részében egy olyan komplex utazást végzünk, amelynek egyik része megcélozza a karmikus életfeladatunk, életcélunk felderítését és az életünkben lévő ok-okozatokra ad válaszokat. Miért ezt az életet, párt, pártalanságot, munkát, testvért választottuk magunknak stb.

A meditáció másik része pedig a fogantatásunkat, magzati létünket deríti fel. Meglátjuk hogyan viszonyultunk a világhoz és hogyan, milyen benyomással kezdtük el ezt az életünket.

Végül egyéni levezető beszélgetéssel zárunk, melyben blokkoldások és a további teendők megbeszélése történik.

Azoknak, akik egyszer egy ilyen napon részt vettek, a továbbiakban lehetőséget nyújtunk /egy másik nap keretében/ egy lehetséges jövő megtekintésére.

 

Kép Gyakran felmerülő kérdések:

Benne maradhat-e az ember egy előző életében?

Nem, veszélye ennek a technikának nincs. Az ébrenlét és az elalvás határán dolgozunk, így az utazó tudatában van a saját jelen életének. Olyasmi ez, mint egy nagyon mély, intenzív meditáció.Ez hipnózis?

Ez nem hipnózis, hanem egy mélytudati meditáció. A technikát végző külső szemlélője az eseményeknek, olyan érzés ez, mint amikor nézünk egy filmet, tudjuk azt, hogy az egy film és tudjuk azt is, hogy mi nézők vagyunk. Mégis az utazás során egy belső késztetés azt súgja, hogy ez a belső film a miénk, a mi történetünk, rólunk szól és nekünk üzen.

Képes mindenki a reinkarnációs utazásra?

Mindenki képes rá.

Valóban előző életek ezek?

Erre nincs bizonyíték. Sem arra, hogy igen, sem arra, hogy nem. Sok esetben vannak pontos adatok, számok, helyszínek. Ezek alapján be lehet azonosítani, hogy van-e valóságalapja. Van azonban egy másik fontos jótékony hatása ennek a technikának, amit ajánlok figyelmébe mindenkinek! Az a történet, amelyet megélünk, az jelen életünkről szól! A lélek egy cselekményben, egy mesében jeleníti meg azt, hogy milyen élethelyzetben van most a jelenben.  Segít megvilágítani a párhuzamokkal, hasonlóságokkal konfliktusainkat, szerelmeinket, sorsunkat. Mivel külső szemlélője vagyunk az eseményeknek, ezért könnyebben megértjük ezt az üzenetet és ez jótékony hatást fejt ki ránk. Úgynevezett „aha” élményeket élünk meg. Régóta nyomasztó érzéseink egy csapásra megoldódnak. Sokszor mondják az emberek: „olyan érzés ez, mintha mázsás súly esett volna le a vállamról”!

Mire jó ez a technika?

Régóta húzódó betegségekre, meg nem oldott életfeladatokra, fóbiákra.

Emberi és párkapcsolatok megoldására. (Szülői, gyermeki, munkahelyi viszonyok stb.)

Karmikus feladatok, élettervek, életcélok felderítésére.

Kik nem utazhatnak?

Alkoholisták, drogfüggők, pszichiátriai gyógykezelés alatt állók, kismamák, 18 éven aluliak, szellemi sérültek.

Tréningeket hétvégén és hét közben is tartunk, akár vidéken is.