Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Relaxáció készítés

Aktív és passzív relaxáció készítése személyesen rád szabva!kapcs-felsobb-en.jpg

Egy fantasztikus lehetőséget ajánlok most figyelmedbe. Elkészítheted most saját magadnak a relaxációdat. Egy olyan meditációt, mely csak neked és rólad szól! Ez a relaxáció speciális, a te élethelyzetedre, szokásaidra, vágyaidra, elérendő céljaidra van írva. 

De kérheted egy csoportnak is! Pld. baráti kör, joga kör, női kör, kismama klub stb. Gyermekeknél is alkalmazható!

Mire jó ez? Ha van az életednek olyan területe, amelyet szeretnél megoldani, mert úgy érzed, problémák miatt nem haladsz előre akkor ez egy lehetőség a változás és a megoldás felé. Mivel tiéd, ezáltal sokkal hatékonyabb, mint az általános relaxáció.  Hatását azonnal kifejti, és minél többet használod, annál intenzívebb eredményt érhetsz el.

Feltöltheted mobilodra, laptopodra, kiírhatod cd-re. Akármilyen formában használhatod.

Így azokon a területeken segít, ahol Te szeretnéd, Te akarod a változás és a megoldást. Az élet bármely területén segíthet, ez a relaxáció példaként írok néhányat:

- Tanulás erősítése, ezen belül koncentráció, memóriajavító, tanulás fejlesztő, akár nyelvtanuláshoz, érettségihez, fizikához stb. kérheted.

- Párkapcsolat erősítésére, bevonzására, javítására, problémák fel és megoldására

- Karmikus kapcsolatok fel és meg oldására

- Bármilyen betegség legyőzésére, akár testi akár lelki pld, rák, szív, reuma, gyomorégés stb, pánik depresszió, fogyás, hízás, meddőség  stb.

- Pénz és anyagi helyzet javítására,

- Szülőkkel, gyermekkel, embertársainkkal való probléma megoldásra

- Kapcsolatfelvétel, angyalokkal, felsőbb tudatodal, belső gyermekkel stb.

 

De a lehetőségek tárháza végtelen. Ha bizonytalan vagy kérdezz meg! nanasiandrea7@gmail.hu

06-70-501-1477

matrix.jpg

Lehetőség van arra, hogy a te személyes eszköztárad, kedvenc zenéd, vagy szavaid, szófordulataid is bele kerüljenek ebbe, szövegbe.  Akár verseid, vagy kedvenc mondásaid, vagy bármely speciális nyelvezet benne lehet, reiki vagy jóga, vagy bármely hatásos általad használt technika szavai stb.

A meditációd lehet aktív vagy passzív, és a hosszát is szabhatod egyénire!

  • A passzív, amikor elvonulsz, csak ezzel foglakozol, leülsz és magad vagy!
  • Az aktív, amikor tevékeny vagy és miközben hallgatod, vezetsz, főzöl, füvet nyírsz, biciklizel, utazol a buszon stb.
  • A hosszát is meghatározhatod, ha akarod, de minimum 10 és maximum 60 perc.          

Ahhoz hogy a meditációt elkészítsem, szükségem van információkra, ezért megbeszéljük az igényeidet, és azok alapján készítem el a személyre szabott relaxációt.

A megbeszélés történhet emailben. Kéréseidet figyelembe véve felteszek néhány kérdést és a válaszaid alapján állítom össze a hanganyagot. Ezt az anyagot interneten, akár a facebookon keresztülküldöm el neked. Azonban vannak, olyan email címek ahová nehezen megy át a hanganyag ezért egyeztetnünk kell! (pld citrom email)

A megbeszélés történhet skypon  egy órahossza időtartamban, megbeszéljük személyesen azt ,hogy mit szeretnél, hogyan milyen elemekből épüljön fel a relaxáció, életed mely területére, vagy az egészre akarod –e ezt a meditációt.  

Tudnod kell, hogyha sokat hallgatod, eredményesebb mintha csak egyszer hallgatod meg. Az eredmény azonban nem mindig látványos, van, hogy sokszor később érzékeled. Ez személytől, és elfogadásodtól is függ.

Figyelmembe kell venned azt, hogy egy személyes megbeszélés után, még egyénibb még speciálisabbra tudom készíteni a meditációd.

Azonban, ha nincs időd, skypod, akkor mailes egyeztetés teljesen jó megoldás.

További szép napot kívánok!

Nánási Andrea 06-30-639-69-67

boseg.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.