Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TANFOLYAMOK

csakra-kepek.jpg

   Aura  és csakra látó, tisztító   

  tanfolyam   I.  indul Debrecenben 2015. november 22.  10 órai  kezdettel.

 

Egy lehetőség  hogy meg tanuld használni   szunnyadó képességeidet, megértsd és meg tanuld kezelni különleges képességeidet! Fejleszted  belső-külső látásod, érzékelésed!  Lehetőséged van arra hogy elsajátítsd azt, hogyan harmonizáld, és hogyan tisztítsd magad és mások aura rétegeit, csakráit, azért hogy elérd a célodat életed bármely területén.

  Itt gyakorolni és tapasztalni fogsz!

Bővebben a www.testtudat.eoldal.hu olvashatsz.

Jelentkezés  Nánásiné 06-30-639-69-67 nanasiandrea7@gmail.com

A   tanfolyam megfelelő létszám esetén indul.

A helyszínről a résztvevőket tájékoztatjuk.  A résztvevők csakra tisztító cd kapnak ajándékba. Ez a cd kereskedelmi forgalomba nem kapható!

Igény, és megfelelő létszám  esetén, vidéken is tartok tanfolyamokat.

 

Aura és csakra tisztítás


Az embert egy láthatatlan védő mező öleli körbe. Ez a burok megvédi az  őt  különböző külső hatásoktól. Például más emberek haragja, dühe, negatív energiái. Vagy, korokozók, baktériumok, vírusok. Illetve negatív entitások szellemek stb.

A csakráink az univerzum energiáit átalakítják szerveztünk számára, használható energiává, azért hogy hatékonyabban és teljesebben tudjunk működni.  Az aura rétegünket is érhetik sérülések és csakráink is működhetnek alul és túl is. Ezek a karbantartása épp, oly fontos lenne, mint a napi tisztálkodás.

Milyen problémákat okoz nekünk, ha nem úgy működnek mint ahogyan kellene?

Állandó ingerlékenység, fáradékonyság, tartós betegség. Harag, félelem. Sikertelenség, emberi és párkapcsolatainkban. Teremtéseinkben. Stb.